< Nazad
Neophodno je da poklon bude primeren osobi, ali i situaciji. Svakako se mora voditi računa da ne bude suviše ličan jer to može da vas dovede u neprijatnu situaciju.

Preporučujemo sledeći sastav:
prostrana pletena korpa, belo vino, čaša, tri vrste sira, masline, mix orašastog voća (indijski orah, pistaći, badem, kikiriki, lešnik) ...
Vaš poslovni partner - za nas je Kralj. Saslušaćemo vaše potrebe u cilju zajedničkog pronalaženje najboljeg i najekonomičnijeg rešenja. Ponudićemo luksuz ili fantaziju!

Evo i nekoliko saveta Kako da napravite savršen izbor:
1/ prvo napravite listu na kojoj će se naći imena ljudi i vrste poklona koje su prikladne; 2/ izračunajte koliki vam je budžet; 3/ u konsultaciji sa našim ekspertom pronaći ćete način da BGB poklon korpa reflektuje jedinstvenost vaše kompanije

*Imajte u vidu da se poslovni pokloni nikako ne šalju poštom. Poklon treba uručiti lično ili će to za vas uraditi Belgrade Gift Baskets (uz obaveznu karticu na kojoj će se naći kratka poruka i vaše ime). Ovakva vrsta poklona, obavezno se uručuje u poslovnim prostorijama - nikako ih ne šaljite na kuću!